Translator

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Καλοκαιρινό Bazaar του "Βάλε Φαντασία"

Μπορεί να έχω αφήσει για λίγο στην άκρη την άλλη μου αγάπη, την decoupage, ωστόσο οφείλω να στηρίξω με τον τρόπο μου την προσπάθεια των κοριτσιών, που μέσω του "Βάλε Φαντασία" οργανώνουν bazzar με δημιουργίες decoupage και όχι μόνο, στις 25 κaι 26 Ιουνίου! Δυστυχώς εγώ λόγω απόστασης δεν θα μπορεσω να παραβρεθώ αλλά όσες μπορέσετε μη χάσετε την ευκαιρία!
Κατά τη διάρκεια του bazaar θα παρουσιαστούν και διάφορες τεχνικές κατασκευών ενώ θα γίνουν και κληρώσεις δώρων!
Πιο αναλυτικά:
 Δείτε πιο αναλυτικά σχετικά με το πρόγραμμα και τις κληρώσεις στο Βάλε Φαντασία αλλά και στην πολύ ενημερωτική ανάρτηση της Δέσποινας στο "Χειροποίητα Κεριά"

Εγώ το μόνο που μένει να κάνω είναι να ευχηθώ σε όλα τα κορίτσια που θα συμμετέχουν να περάσουν όμορφα και να έχει η όλη οργάνωση μεγάλη επιτυχία και πολλές πωλήσεις! :)

4 σχόλια:

  1. Πολύ ευγενικό να αναρτήσεις την πρόσκληση του "Βάλε Φαντασία". Ως μία από τις εκθέτριες σου στέλνω τις ευχαριστίες μου και εύχομαι το bazaar να έχει την ανάλογη επιτυχία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ τι ωραίο!! Καλή επιτυχία σε όλους εύχομαι! Τι κρίμα που είμαι μακριά! Θα ήθελα πολύ να μπορούσα να έρθω... (και οι τεχνικές είναι πολύ ενδιαφέρουσες... όποιος θέλει έρχεται ή δηλώνεις συμμετοχή?). Μπράβο, πάντα τέτοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Anthivolon, καλη επιτυχία!! :)
    Dimi για να συμμετέχεις στην έκθεση δηλώνεις συμμετοχή από πριν. Δεν ξέρω αν έχουν κλείσει ήδη οι συμμετοχές γιατί δεν έχω προλάβει να το παρακολουθήσω το θέμα. Για επίσκεψη πάντως η είσοδος είναι ελεύθερη σε όποιον θέλει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ για το σχόλιο σας!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...